Exclusieve Loro Piana mode bij Pauw.com

Liefhebbers van stijlvolle en elegante kleding weten dat de absolute top in exclusieve mode afkomstig is uit Italië. Wie flaneert door de winkelstraten van modestad Milaan of dineert in een sterrenrestaurant in Florence zal onder de indruk raken van de schitterende uitgaanskleding van de Italianen. Een van de meest exclusieve namen in de Italiaanse modewereld is het gerenommeerde merk Loro Piana.

Met ruim honderd jaar ervaring in de wolhandel richtte de familie Loro Piana in 1924 een eigen kledingbedrijf op. Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer van dit wereldvermaarde modemerk. Loro Piana geniet vooral bekendheid vanwege de expertise op het gebied van luxe stoffen zoals baby cashmere en de zeer zachte pecora nera wol, afkomstig van de zeldzame Merino schapen. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en elk stadium van de productie vindt plaats onder strenge controle om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Vanuit de ateliers in het Noord-Italiaanse Quarona vervaardigt het bedrijf de eigen kledingcollecties en accessoires. Bovendien worden stoffen geleverd aan topcouturiers en interieurarchitecten over de hele wereld. De exclusieve modeartikelen van Loro Piana zijn in Nederland verkrijgbaar bij Pauw.com.

In de webshop van Pauw.com vinden liefhebbers van Italiaanse luxe items een uitgebreid assortiment Loro Piana kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. De stijlvolle artikelen zijn verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren en uitvoeringen. Het motto van de familie Loro Piana is: ‘luxe is kwaliteit zonder compromis’. Neem alleen genoegen met de hoogste kwaliteit en geniet van de Italiaanse elegantie van dit topmerk!

Jacob Cohen: de kwaliteitsjeans

Woolrich